СКРОЛ
за нас

Вашето задоволство е наша мотивација!

Ерак Груп веќе скоро две децении е присутен и претпознатлив на пазарот со своите компании кои нудат високо професионални туристички и тур-операторски услуги како и организиран превоз на патници.

Нашата цел е постојано да ги следиме и исполнуваме барањата на нашите клиенти нудејќи им високо квалитетни услуги кои ги задоволуваат сите нивни очекувања.

Сакаме да растеме заедно со нашите клиенти и партнери!

портфолио

Нашите Компании

Ве покануваме да бидете дел од исполнувањето на нашата визија каде со помош на нашата експертиза, флексибилност, персонализиран пристап и професионалност ќе ја достигнете Вашата цел!

5 години најуспешна “incoming” туристичка агенција од Министерство за економија на Република Северна Македонија

Член во IATA

A ® Лиценцирана агенција

Член на управен одбор

Член на управен одбор

Член во Стопанска Комора на Северна Македонија